M-am gândit mult dacă să scriu această introducere, dar, până la urmă, mi-am dat seama că este singura cale de a mă apropia de voi, cele care veți citi aceste rânduri.

Despre CameLLia

vă pot spune că e o persoană normală, cu o pasiune veche pentru frumusețea feminină, dar, pe care, valurile vieții au purtat-o pe alte căi. Am 42 de ani, cu pregătire juridică, iar din 2004 până în 2019 am fost manager, ultimii 12 ani într-o multinațională. A fost o perioadă plină de satisfacții dar și una solicitantă din toate punctele de vedere. Am învățat că, angajat fiind, nu reprezinți decât o cifră pe o foaie de hârtie. Îmi place să călătoresc și să ” îmi murdăresc” manichiura impecabilă 🙂 cu tot felul de proiecte DIY (do it yourself).

Așa că, am hotărât să merg mai departe pe cont propriu, fructificând pasiunea pe care o uitasem într-un sertar ascuns al minții mele. Astfel, a luat naștere un salon de înfrumusețare dar și acest blog în care îmi doresc să pun informații folositoare pentru voi.

Despre BeautyDrops

Acum, când nimic nu mai e natural, ne îndreptăm către soluții cât mai puțin dăunătoare organismului nostru. Veți găsi pe acest blog, tot felul de remedii, trucuri naturale care să vă ajute să stați cât mai departe de produsele chimice de pe piață. Veți fi la curent și cu noile trenduri în materie de înfrumusețare. Tot aici veți găsi și o secțiune personală, de călătorii si proiecte DIY, exprimate, cum altfel, decât in fotografii.

Voi încerca să adun într-un singur loc răspunsurile la multe din întrebările care apar de-a lungul vieții unei femei, interesate de propria imagine, de sănătatea ei dar și de activități care să o țină departe de stresul cotidian.

Acestea fiind spuse, mă bucur să vă cunosc și sper să ne vedem cât mai des!