Tendințe în manichiură toamnă-iarnă 2019-2020

Indiferent că preferi unghiile cu un design încărcat sau minimalist, sezonul toamnă-iarnă îți oferă opțiuni să fii în tendințe în manichiură. Femeia modernă știe că pentru a avea un look perfect trebuie să aibă grijă de fiecare detaliu a ținutei sale. Aceasta include și unghiile care trebuie să arate perfect și să se potrivească în orice situație.

Te voi purta mai jos pe marile scene ale modei de la New York, Londra, Paris si Milano, unde manichiuristele au prezentat noile tendințe.

Tendințe în manichiură- Formă și lungime

Acest sezon include câteva surprize care nu se vor transforma neapărat într-un trend. Unghiile în formă de ruj, cu marginile teșite au fost o apariție surprinzătoare și inventivă. Deși sunt ușor nepractice, motiv pentru care, cel mai probabil, nu se vor transforma într-un trend. Unele forme s-au evidențiat mai mult decât altele iar patru dintre ele au făcut impresie cu adevărat.

Migdala cu lungime medie

Această formă este una din cele mai practice și elegante. Nu a fost o surpriză să vedem că se păstrează si în acest sezon în trenduri. Migdala medie oferă baza perfectă pentru foarte multe modele de pictura pe unghii sau aplicații. Pun accent pe feminitate, eleganță și expresivitate, alungesc și subțiază degetele.

tendințe in manichiură- migdală

Unghii lungi tip stiletto

Unghiile lungi stiletto au avut un efect puternic pe podium. Sunt destinate persoanelor îndrăznețe care nu ezită să încerce cele mai excentrice trenduri.  Nu sunt potrivite pentru persoanele care lucrează mult cu mâinile.

tendințe în manichiură- stiletto

Unghii scurte, rotunde/ovale natural

Deși mult timp s-a considerat că unghiile scurte, naturale sunt demodate, se pare ca revin puternic in acest sezon. Pentru că sunt, deopotrivă și elegante, feminine dar și practice sunt destinate persoanelor care muncesc mult cu mâinile.

Unghii scurte, rotunde/ovale natural

Unghii Coffin (Sicriu) sau Balerina cu lungime medie

Pe cât de ciudată este denumirea acestei forme de unghii, pe atât de mult a luat amploare. Aceasta formă prezintă unghii alungite, subțiri cu vârful tăiat. Sunt greu de obținut pe unghiile naturale, de aceea se pretează la construcțiile din gel sau aplicarea unghiilor false. Oferă loc de creativitate, pentru că se pot folosi multe tehnici și culori pentru un rezultat artistic complex.

unghii coffin sau balerina

Tendințe în manichiură- Nail art și culori

Tendințele pentru acest sezon vin ca o ușurare după sezoanele anterioare încărcate și extravagante, printr-un design minimalist, ușor de reprodus.

Sclipiciul

Unghiile cu glitter sau sclipici sunt ușor de reprodus și acasă și la salon, putând fi purtate, efectiv, oricând și oriunde. Sunt multifuncționale, ating mai multe trenduri în același timp. Prezintă textură, luciu, strălucire, profunzime și se adaptează la orice formă și lungime.

unghii cu glitter

Grafica minimalistă

Trendurile vin și pleacă dar manichiura simplă, minimalistă va rămâne întotdeauna o opțiune actuală.

grafica minimalistă

Litere și mesaje

Tendințele sezonului toamnă-iarnă 2019-2020 te încurajează să lași unghiile să vorbească pentru tine, să îți arate personalitatea și creativitatea. Prin litere și mesaje poți scrie orice îți vine în minte!

litere și mesaje

Tonuri neutre, cremoase

De la nuanțele nude până la tonurile de gri, manichiura în culori neutre a predominat pe podiumuri de la New York la Paris. Această manichiură devine astfel, unul din cele mai versatile și universal valabile trenduri în acest sezon.

tonuri neutre

Roșu închis/ maro

Îți dorești să porți o culoare clasică care va fi și luminoasă dar și diferită de manichiura de zi cu zi în culori neutre? Tendințele acestui sezon îți sugerează să încerci diferite texturi și nuanțe ale roșului.

unghii roșu închis/maro

Unghiile Ombre

Trendurile toamnă-iarnă prezintă câteva opțiuni îndrăznețe, însă varianta ombre s-a potrivit perfect cu tendințele sezonului. Culorile variază între prună și albastru. O altă idee interesantă este ombre carapace de țestoasă care, cu siguranță va fi reprodusă în alte modele de unghii în sezoanele viitoare.

unghii ombre

ombre carapace de țestoasă

Negrul, mereu tânăr

Cu vremea rece vine și necesitatea unor nuanțe profunde, făcând din negru un trend ideal.

unghii negre

Semiluna

Ca și manichiura french care este deja un trend clasic, semiluna apare și dispare din scenă în ultimii ani. Sezonul acesta celebrează acest tip de manichiură modernă, oferind opțiuni ușor de reprodus și de purtat.

unghii semilună

Manichiura naturală

Când îți dorești să fii  naturală dar să ai și unghii îngrijite, ai opțiunea de manichiură naturală, coborâtă direct de pe podiumuri.

unghii naturale

Unghii press-on

Aceasta nu este tocmai cea mai naturală opțiune, pentru că vorbim de unghii false care se aplică pe unghia naturala prin presare, însă, se pare, că sunt in trend și vin cu modele extrem de atractive.

unghii press on

Perle încrustate

Perlele se întorc cu stil în această toamnă, și nu doar pe bijuterii sau pe haine ci și pentru a vă înfrumuseța degetele.  Unghiile cu perle încrustate sunt atât de romantice, încât se potrivesc perfect la nunți sau alte ocazii speciale!

perle încrustate

Decorațiuni 3D

Încorporarea decorațiunilor 3D pe unghii va ieși imediat în evidență și va fura lumina reflectoarelor. De la detaliile perlate la fluturi, sunt o mulțime de variante pentru crearea unor designuri deosebite și atractive.

unghii 3D

Nu uita că înainte de a fi în trend unghiile tale trebuie să fie sănătoase și îngrijite- vezi aici

Surse foto: Pinterest

S-ar putea să-ți placă și...